+31 88 7 99 11 00 24/7 bereikbaar

18 Jaar op LinkedIn: Mijn Avontuur in de Wereld van LinkedIn

Het is nauwelijks te bevatten dat ik vorige week een e-mail ontving van LinkedIn waarin werd vermeld dat ik al 18 jaar deel uitmaak van hun levendige gemeenschap. Achttien jaar, dat is een hele tijd! Terwijl ik terugkijk op mijn reis binnen deze zakelijke digitale wereld, wil ik graag mijn ervaringen en inzichten met jullie delen. Dus ga er even goed voor zitten terwijl ik jullie meeneem door mijn avonturen op LinkedIn, vol met ups en downs, inspiratie en leerzame lessen.

LinkedIn omarmd

Als ondernemer en fervent reiziger heb ik de laatste jaren LinkedIn echt omarmd. Een paar maanden geleden besloot ik om serieus aan de slag te gaan, en ik schakelde zelfs over naar een betaalde versie van het platform. Dat was echter nog maar het begin van mijn avontuur. Ik gooide mezelf in de wereld van marketing en automatisering, hopend op glansrijke resultaten en groeiende connecties. Helaas leidde deze aanpak tot teleurstellende resultaten en een aanzienlijk lichtere portemonnee. Resultaten die flauwer waren dan een half ontdooide pizza en een portemonnee die sneller leegliep dan een lekke ballon op een kinderfeestje. Soms leiden de beste bedoelingen niet altijd tot succes, nietwaar?

Maar zoals elk goed verhaal, ging ik niet bij de pakken neerzitten. De laatste maanden heb ik mijn aanpak aangepast en ben ik gaan investeren in waardevolle contacten door mensen persoonlijk te benaderen. En raad eens? Dit heeft geleid tot fantastische verbindingen en waardevolle relaties. Het netwerken op LinkedIn is echt een krachtige tool, als je het maar op de juiste manier aanpakt.

Outsourcen

Zo zie je dat outsourcen niet altijd de juiste manier is. Sommige ding moet je gewoon echt zelf doen…of niet meer doen (DAD). Laten we het eens hebben over het outsourcen van werkzaamheden. Voor mij draait het allemaal om het vinden van balans en het focussen op wat ik het beste doe. Ik heb geleerd dat ik, net als in het leven, niet alles zelf hoef te doen. Ik ben een fervent voorstander geworden van het “schrappen wat niet past” (DAD) en het bewaren van mijn kostbare tijd en energie voor de taken die echt van belang zijn. In mijn geval is dat reizen, ontdekken en bouwen – of het nu gaat om bedrijven, bouwwerken of relaties. Voor deze laatste groep kan je LinkedIn echt goed inzetten

En weet je wat het beste is? Ik heb ontdekt dat deze reis parallellen vertoont met mijn eigen flexwerklocatie in Lelystad waar je voor een uur, dagdeel of een dag een spreekkamer, coachkamer werkplek of zelfs een behandelkamer kan huren. Net zoals ik mijn LinkedIn-benadering heb geoptimaliseerd, heb ik mijn flexwerkruimte gecreëerd als een plek waar professionals samenkomen, netwerken en groeien. Een omgeving die de kracht van samenwerking omarmt, waar ideeën tot leven komen en waar kansen voor het grijpen liggen. Reserveer direct een ruimte in het ow zo mooie Lelystad.

Dus, beste lezers, hier ben ik dan, 18 jaar in de LinkedIn-community en nog steeds lerende en groeiende. Als jij ook op zoek bent naar een plek waar je kunt floreren en je netwerk kunt uitbreiden, nodig ik je van harte uit om mijn flexwerklocatie in Lelystad te verkennen. Laten we samenwerken, netwerken en bouwen aan iets geweldigs!

Tot snel, op LinkedIn én in Lelystad! 🚀

Florentijn
Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 29 augustus 2023