+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Bedankt voor je inschrijving!

Gefeliciteerd!

Je hebt zojuist een enorme stap gezet naar een leven vol inspiratie, innovatie en ongeƫvenaarde inzichten.

Ik wil je persoonlijk bedanken voor je inschrijving op mijn exclusieve e-maillijst. Vanaf nu ontvang je een paar keer per week een dosis inspiratie rechtstreeks in je inbox. Maar wees gewaarschuwd, dit zijn geen gewone e-mails. Verwacht het onverwachte.

Mijn mails zijn gevuld met verhalen over de avonturen die ik beleef in mijn bedrijven, de uitdagingen van ondernemerschap, de nieuwste ontwikkelingen in productinnovatie, en de soms verrassende wendingen in wet- en regelgeving. Daarnaast delen ik mijn visie op het nieuws en neem ik je mee op mijn reizen.

Waarom zijn mijn e-mails anders?

  • Uniek Perspectief: Ik deel niet alleen wat ik doe, maar ook hoe ik denk en waarom ik bepaalde keuzes maak.
  • Innovatief en Vernieuwend: Mijn benadering is allesbehalve doorsnee. Ik daag je uit om anders te denken en buiten de gebaande paden te treden.
  • Entertainment en Educatie: Altijd geschreven met een knipoog en een haakje naar mijn business, zodat je er ook iets van leert.
  • Persoonlijk en Authentiek: Echte verhalen, echte ervaringen. Geen fluff, geen filters.

Kijk uit naar e-mails die je aan het denken zetten, je laten lachen en je inspireren om zelf ook vernieuwend en ondernemend te zijn. Want dat is waar het bij mij om draait: het delen van waardevolle inzichten en het inspireren van onze lezers. Maar ook hoor ik graag wel eens iets van je terug.

Ik ben verheugd dat je deel uitmaakt van deze mailinglijst en ik kan niet wachten om onze ervaringen en lessen met je te delen. En als het toch te wild wordt kan je je altijd weer uitschrijven.

Welkom aan boord van een spannende reis!

Met ondernemende groet,

Florentijn

Mr. Outsourcing

 

Aan het werken in het Plitvice nationaal park in Kroatiƫ