+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

De verrassende waarheid achter altijd druk zijn

Stel je voor, ik zit op mijn favoriete plekje in de stad, met een vers gezette koffie in mijn handen. Terwijl ik uit het raam staar, hoor ik om me heen de bekende kreten: “Oh, ik ben zó druk!” of “Ik heb het zo druk gehad deze week!” Maar wat is nu echt de verrassende waarheid achter altijd druk zijn?

De verleidelijke val van de moderne wereld

Terug in mijn jeugd (oké, ik ben niet zo oud), leek het leven een stuk simpeler. Maar met de komst van technologie en sociale media, voelt het alsof we 24/7 verbonden en betrokken moeten zijn. De druk van ‘altijd bezig zijn’ is overal. Ik betrap mezelf erop dat ik:

 • Elk uur mijn e-mails check. Alsof de wereld vergaat als ik dat niet doe.
 • Altijd bereikbaar ben. Wakker worden, meteen de telefoon grijpen.
 • Mijzelf vergelijk met anderen. Facebook laat zien dat Jan wéér op vakantie is. Moet ik dan ook niet iets spannends doen?

De prijs van de verrassende waarheid achter ‘altijd druk zijn’

Terwijl ik daar zat, met mijn koffie steeds kouder wordend, besefte ik de kosten van deze zogenaamde drukte:

 • Mijn mentale welzijn: Ik was dichter bij een burn-out dan ik ooit had gedacht.
 • Mijn relaties: Was het laatste echte gesprek met mijn partner echt alweer zo lang geleden?
 • Het missen van het nu: Al die zonsondergangen en kleine momenten die ik miste omdat ik ‘druk’ was met mijn telefoon.

Mijn geheime wapen tegen de verrassende waarheid van ‘altijd druk zijn’

Op een dag besloot ik dat het genoeg was. Ik wilde de verrassende waarheid achter deze drukte ontdekken en overwinnen. Dus wat deed ik? Ik begon met outsourcen. En het veranderde alles:

  • Meer tijd voor mij: Eindelijk kon ik weer ademen en genieten.
  • Focus op wat telt: Zakelijke groei, zonder de onnodige ruis.
  • Minder stress: Door te delegeren, kon ik echt loslaten.
  • Groei, ongekende groei, onbeperkte groei: Je kan mensen over de hele wereld je werk laten doen. Er zijn geen grenzen meer.

En nu jij!

Zit je daar, je afvragend wat de verrassende waarheid achter altijd druk zijn is en hoe je uit deze drukke cyclus kunt stappen? Misschien is het tijd om je eigen pad te heroverwegen. Begin met werken zonder vast kantoor, maar wel vanuit een representatief gebouw. Start met een Service kantoor. Maak direct zelf je offerte en ontvang binnen 1 minuut jouw offerte per mail. Niet geoutsourcet, wel geautomatiseerd.

Florentijn
Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 16 oktober 2023