+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Een adres in Nederland voor Digitale Nomaden: Claim je vrijheid!

Laat de drukke routine achter je. Verander je 9-tot-5 mentaliteit en kies voor een leven vol vrijheid. Delegeer taken in je bedrijf, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk voor je is. Reizen, quality time met je gezin, werken aan persoonlijke groei – het kan allemaal, zolang je bereid bent om los te laten.

Wil jij ook zo’n vet leven? Ik leer je hoe. Ik leef al jaren zo en geniet met volle teugen. Mijn geheim? Outsourcen. Ik besteed alles uit wat me afleidt van wat echt belangrijk is. En dat kan jij ook.

Maar er is één ding waar je goed over na moet denken als digitale nomade: een postadres in Nederland. Waarom? Omdat het je leven zoveel makkelijker maakt! Je kunt je gewoon inschrijven bij de Kamer van Koophandel, een zakelijke bankrekening openen, een reisverzekering afsluiten en nog veel meer. Allemaal vanuit je hangmat op Bali.

Hoe lang mag je in het buitenland zijn?

Oké, even geen palmbomen en cocktails. Laten we het eerst hebben over de spelregels. Als je langer dan 8 maanden in het buitenland zit, word je uitgeschreven bij je gemeente. Dat heeft gevolgen voor dingen als je zorgverzekering. Dus check dit goed voordat je vertrekt!

Mijn advies? Zorg dat je binnen die 8 maanden even in Nederland bent. Dan heb je gewoon een vast adres nodig. Ben je jonger dan 27? Easy, gewoon even bij je ouders wonen als je in NL bent. Scheelt hen ook nog in de toeslagen. Win-win!

Hoe zit het met je post?

Ja, je ouders zijn lief en aardig. Maar wil je echt dat zij je post moeten beheren en doorsturen? Nee toch? Daarom is een echt postadres zo belangrijk. Dan heb je altijd en overal toegang tot je post. Gewoon lekker digitaal.

Ben je ouder dan 27? Let op dat je je ouders of vrienden niet opzadelt met nadelige financiële gevolgen als je bij hen woont. Kies voor gemak: een postadres.

Hoe werkt een postadres?

Easy als wat. Je schrijft jezelf of je bedrijf in op een adres van een aanbieder. Zij scannen al je post en sturen het direct digitaal naar je door. Altijd up-to-date, of je nu in een hostel in Thailand zit of in een co-working space in Lissabon.

Extra vet: je bedrijf heeft meteen een net, zakelijk adres. Telefoontjes kunnen ze ook voor je aannemen. Jij hoeft helemaal niets meer te doen behalve je business runnen vanaf je strandbedje. Hoe chill is dat?

Wat heb je nodig voor een postadres?

Eigenlijk maar één ding: een vast verblijfadres in Nederland. Dat kan je eigen huis zijn, of desnoods een camping. Zolang de gemeente maar weet waar ze je kunnen bereiken.

Dus waar wacht je nog op? Pak die koffers, boek die ticket en ga ervoor! Met een postadres in Nederland heb je de vrijheid om te ondernemen waar je maar wilt. Ik kan het weten. Ik doe het al jaren en ik zou nooit meer anders willen.

Wil jij ook zo leven? Ik help je graag op weg. Neem contact met me op en ik vertel je precies hoe je dit voor elkaar krijgt. No excuses, gewoon doen. Claim je vrijheid en leef het leven waar je van droomt. Net als ik. See you in paradise!

Florentijn
Mr. Oursourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 18 juni 2024