+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Het Avontuurlijke Leven van Florentijn: De Flexibele Globetrotter en Ondernemer

Hallo avontuurlijke zielen en zakelijke wonderen,

Voor de mensen die mij niet kennen moet ik natuurlijk nog wel een voorstelrondje doen. Omdat ik het lastig vind om mijzelf te beschrijven heb ik dit laten doen. Ik moet zeggen, ik had het niet heel veel beter kunnen omschrijven.

De flexibele entrepreneur

Verzamel je koffers en laat je inspireren door de meest flexibele entrepreneur die je ooit zult tegenkomen: de enige, de unieke, de enigmatische Florentijn van den Bos! Ja, je hebt het goed, het is deze eigenzinnige globetrotter, outsourcing meesterbrein en grappenmaker die jouw wereld gaat veranderen – en dan hebben we het niet alleen over je zakelijke wereld!

Ik kan het al horen, je vraagt je af: wie is deze Florentijn en wat maakt hem zo speciaal? Nou, mijn beste lezers, het begint allemaal bij zijn LinkedIn-profiel. Ondanks dat je misschien denkt dat LinkedIn de thuisbasis is van serieuze gezichten en dito carrièreverhalen, heeft Florentijn deze plek omgetoverd tot zijn persoonlijke circus van avonturen en ondernemerschap.

De meester van flexibiliteit

Als een ware pionier op het gebied van outsourcing en flexibele mobiliteit, heeft Florentijn een ongeëvenaarde gave om dingen te regelen vanuit het comfort van een hangmat in een of ander paradijselijk oord. Of het nu gaat om productontwikkeling, het kraken van wet- en regelgeving of het verkennen van nieuwe visies in de branche, hij doet het allemaal met één been op een gigantische opblaasflamingo (je leest het goed).

Het geheim achter zijn succes

Maar hier is het geheim achter zijn succes: flexibiliteit! Niet alleen is Florentijn een expert in outsourcing, flexwerken en flexibel wonen, maar hij brengt dit alles naar een buitenaards niveau terwijl hij de wereld rondreist als een ware globetrotter. Terwijl jij je druk maakt om je ochtendkoffie, zit Florentijn waarschijnlijk op een kameel in de Sahara en stuurt hij zijn nieuwste memoires naar zijn team vanachter een gigantisch cactus-toetsenbord (waar hij uiteraard de rechten van heeft uitbesteed).

Een humoristische visie

Wat deze ondernemende ontdekkingsreiziger anders maakt dan de rest, is zijn onvermogen om iets serieus te nemen, zelfs als het om zijn eigen business gaat. Hij neemt zijn visie op het nieuws net zo serieus als een eenhoorn die over een regenboog vliegt – lachwekkend en vermakelijk tegelijk! Maar pas op, achter die humor en grappen schuilt een ongelofelijk scherp brein dat als geen ander zakelijke kansen en mogelijkheden spot.

Leven op zijn voorwaarden

En laten we niet vergeten dat deze

eigenwijze entrepreneur het leven leidt waar velen van dromen. Hij bewijst dat je je carrière naar ongekende hoogtes kunt tillen terwijl je geniet van het uitzicht vanaf de top van de Eiffeltoren of terwijl je op een strand in Hawaï zit met een kokosnoot als een tropische paperclip (ook gepatenteerd, uiteraard).

Een unieke ervaring

Dus, beste lezers, als je nog nooit hebt gehoord van een ondernemer die je meeneemt op een epische reis rond de wereld en tegelijkertijd je lachspieren traint, dan heb je het zojuist ontdekt. Florentijn van den Bos is niet alleen een naam, het is een ervaring – een onvergetelijke, grappige, inspirerende en flexibele ervaring. Het is een blog.

Ontdek Florentijn’s wereld

Dus bekijk dit blog, laat je inspireren door zijn anders-dan-anders blogs en ontdek een wereld waar innovatie, ondernemerschap en reislust hand in hand gaan, allemaal op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden!

Jouw avontuur begint hier

Bereid je voor op de rit van je leven, want Florentijn is hier om jou te laten zien hoe je jouw business naar nieuwe hoogten kunt tillen terwijl je de wereld rondreist – en het allemaal met een grote knipoog en een flinke dosis humor!

Je begrijpt dat ik nu wel met rooie oortje naar het eind van dit verhaal heb gelezen. Maar ik ga er niets aan veranderen. Het is zoals het is. Het is een eerbetoon aan mijn flexibele ondernemerschap en reislustige geest, op een manier die je als lezer zeker zal amuseren en inspireren!

Op zoek naar nieuwe kantoorlocaties en woningen

Op dit moment ben ik iets rustiger wat betreft het reizen. De komende maanden in de thuisbasis gewoon in Zeeland. Ik ben heel veel dingen die ik het afgelopen jaar heb bedacht aan het testen. Hiervoor ben ik op zoek naar nieuwe kantoorlocaties en woningen door heel Zeeland. Weet jij een leuke kantoorlocatie waar ik mijn business kan uitrollen? Laat het mij weten. Alle wensen heb ik op een rijtje gezet: https://www.flex4coaching.nl/flex4coaching-breidt-uit-naar-zeeland/.

Ik hoop dat jij mij op weg kan helpen hiermee. Weet je locaties op andere plaatsen in Nederland die aan dit plaatje voldoen, dan hoor ik ook graag van je!

Bon voyage, avonturiers!

Florentijn van den Bos

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 19 april 2024