+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Mijn business gaat nu echt next level met Flex4medics

Gisteren was een bijzondere dag voor mijn bedrijf. Ik heb namelijk weer een mijl stone bereikt, en deze keer met het label Flex4medics. Flex4medics is al enige jaren actief en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot marktleider op het gebied van flexwerken voor (para) medici. Ja, je leest het goed, zelfs deze doelgroep werkt flexibel. En hoe!

Denk eens aan artsen die iedere dag of zelfs ieder dagdeel op een andere locatie hun werk doen. Dit onderdeel van mijn business heeft in de loop der jaren een geheel eigen reeks aan flexwerkruimtes ontwikkeld. We hebben behandelkamers die voldoen aan de WIP-richtlijn (een hygiƫnenorm), therapiekamers en we zijn zelfs bezig met het ontwikkelen van behandelkamers die zich snel kunnen transformeren tot operatiekamers voor kleine ingrepen.

In een wereld waarin mensen steeds ouder worden, is Flex4medics een ontwikkeling waar de komende tijd flink op wordt ingezet. Maar waarom noem ik dit nu een mijl stone? Wel, gisteren is namelijk het contract getekend voor de allereerste Flex4medics-vestiging in een medisch centrum.

Dit is de weg die ik ben ingeslagen om dit label nog onderscheidender te maken dan het al is. Alle gelijkgestemden bij elkaar en bovendien krijgen gevestigde partijen in een medisch centrum nu de kans om ook een ruimte bij te boeken wanneer ze zelf een keertje krap zitten. In een medisch centrum ga je immers een huurcontract aan voor 15 jaar (!). Je business kan altijd veranderen, dus het is fijn om flexibel te kunnen zijn met je ruimte. Zodra Flex4medics in een medisch centrum zit, kan dat allemaal.

Goes heeft de primeur. De allereerste Flex4medics-vestiging gaat daar van start per 1 januari. Vanaf de eerste helft van november zijn de kamers in het Medisch Centrum Goes aan de Dusseldorpstraat 40 te reserveren. Dit is nog maar het begin, op naar de volgende mijl stone!

Voor ondernemers die hun business willen outsourcen, biedt Flex4medics nieuwe mogelijkheden en kansen. Het geeft hen de vrijheid om hun werkplek te kiezen en tegelijkertijd te profiteren van hoogwaardige faciliteiten die specifiek zijn ontworpen voor (para) medici.

Met Flex4medics kunnen ondernemers zich richten op waar ze goed in zijn – het leveren van goede zorg – terwijl wij zorgen voor alles wat daarbij komt kijken. Of het nu gaat om administratie, planning of facilitaire diensten, ons team staat klaar om ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat zij zich volledig kunnen concentreren op hun patiĆ«nten.

Bovendien biedt Flex4medics ook mogelijkheden voor gevestigde partijen in medische centra. Zij kunnen nu eenvoudig extra ruimte bijboeken wanneer zij dat nodig hebben. Dit biedt hen flexibiliteit en de mogelijkheid om te groeien zonder te hoeven verhuizen naar een andere locatie.

De voordelen van Flex4medics zijn duidelijk: het stelt ondernemers in staat om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ze kunnen profiteren van hoogwaardige faciliteiten, een professionele werkomgeving en ondersteuning op maat, terwijl ze tegelijkertijd genieten van de vrijheid om te werken waar en wanneer ze maar willen.

Met de eerste Flex4medics-vestiging die binnenkort haar deuren opent in Goes, is dit slechts het begin van een spannende reis. Ik ben ervan overtuigd dat we met Flex4medics de medische wereld kunnen veranderen en echt next level kunnen gaan.

Dus, ben jij een ondernemer in de medische sector die op zoek is naar flexibiliteit en ondersteuning? Of werk je in een medisch centrum en heb je behoefte aan extra ruimte? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe Flex4medics jouw business naar nieuwe hoogten kan brengen. Samen maken we het mogelijk! Kijk op flex4medics.nl wat we al hebben gedaan. Neem contact met mij op om te horen wat de plannen zijn.

Laat deze mijl stone bij Flex4medics jou inspireren om ook jouw business next level te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laten we samenwerken aan jouw succesverhaal!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat Flex4medics voor jou kan betekenen. Het is tijd om te groeien, te innoveren en je dromen waar te maken!

Florentijn

Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 27 oktober 2023