+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Outsourcing: Waarom Nederlandse bemiddeling niet werkt voor het vinden van geschikte professionals

Ben jij ook altijd op zoek naar manieren om efficiënter te werken en kosten te besparen? Dan is outsourcing misschien wel dé oplossing voor jou. Maar let op: Nederlandse bemiddelingsbureaus zijn vaak niet de beste optie. In deze blogpost duiken we in de wereld van outsourcing en laten we zien waarom internationale sites de sleutel zijn tot succes.

De beperkingen van Nederlandse bemiddeling

Nederlandse bemiddelingsbureaus hebben enkele serieuze beperkingen als het gaat om het vinden van geschikte professionals (virtual assistants of VA’s):

Ze zijn vaak gericht op lokale markten en hebben beperkte toegang tot internationaal talent
De keuze aan kandidaten is beperkt en voldoet mogelijk niet aan jouw specifieke eisen
De tarieven zijn vaak veel te hoog voor wat je krijgt
Ze schermen met mooie titels die ze amper waar kunnen maken
Geloof me, ik heb heel wat protsers meegemaakt die echt niet snappen hoe het werkt. Ze schrijven urenlang, maar zo bouw je geen stabiele business op. Het gaat erom dat je VA’s hebt die ervoor zorgen dat alles als een geoliede machine draait, zodat jij kunt focussen op groei.

De voordelen van internationale outsourcing sites

Door gebruik te maken van internationale outsourcing sites en platforms open je deuren naar een enorme pool van getalenteerde professionals wereldwijd. Hier vind je de echte goudhaantjes met diverse vaardigheden en ervaringen. En mocht er eens iets misgaan of verdwijnt er een VA? Geen nood, je hebt zo weer een ander gevonden.

Bouw een groot team met weinig uren

Met internationale outsourcing kun je een groot team opbouwen zonder je budget te overschrijden. Huur freelancers in voor specifieke taken of projecten en betaal alleen voor de geleverde uren. Zo blijf je flexibel en kun je met een klein team toch grote resultaten behalen. De business moet knallen en doorgroeien naar een multinational!

Bouw als een multinational

Creëer synergie tussen jouw bedrijf en de externe professionals door je bedrijfscultuur en waarden met ze te delen. Communiceer regelmatig, organiseer virtuele teambuilding en zorg dat ze zich betrokken voelen bij jouw succes. Bouw vanaf het begin afdelingen en functies op alsof je de nieuwe Google bent in jouw business.

Vergeet niet te automatiseren

Hoe gaaf die buitenlandse freelancers ook zijn, er gaat niets boven automatisering. Hiermee schaal je het aantal uren weer af en houd je budget over voor verdere automatisering. Misschien heb je op een dag zelfs helemaal geen VA’s meer nodig en draait alles volautomatisch. Dat is pas een droom!

Conclusie

Outsourcing via internationale sites is dé manier voor ondernemers om hun business te laten groeien en kosten te besparen. Je krijgt toegang tot een enorme pool van talent, kunt flexibel op- en afschalen en zelfs met een klein team grote resultaten behalen. Begin vandaag nog met outsourcen en bouw als een multinational!

Wil jij ook profiteren van de voordelen van outsourcing? Bezoek onze website voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen. Een traditioneel kantoor is niet meer van deze tijd. Kies voor een servicekantoor gecombineerd met flexkantoren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan het succesvol outsourcen van jouw werkzaamheden!

Florentijn
Mr. Oursourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 14 mei 2024