+31 622 78 90 93 24/7 bereikbaar

Wat een vies balletje

Geregeld werk ik op 1 van onze locaties, Gisteren bij Flex4medics in Capelle aan den IJssel. Ik ben net terug van een rondreis van 2 maanden door de Balkan en ik moet nog even wennen aan de Nederlandse manier van boodschappen doen.

Dan was het in de Balkan al lekker warm, tot 40 graden, maar hier gaat het ook de goede kant op. We hebben weliswaar geen airco in het gebouw in Capelle, maar het is er wel heerlijk koel binnen. Al onze locaties zijn namelijk uitgerust met moderne voorzieningen zoals high-speed internet en comfortabele meubels. Ik loop dan ook op het gemakje in het zonnetje met mijn zonnebril mijn neus op naar de Aldi. Aan de Kanaalweg zitten allerlei verschillende bedrijven dus er is van alles te zien.

Ik doe mijn boodschappen en loop terug naar de kantoorlocatie. Op het heen weg was ik ook al langs een praktijk voor medisch pedicure gelopen. Ik dacht nog, dat ik een mooie doelgroep voor Flex4medics. Zeker als je het niet fulltime wil doen bespaar je een hoop kosten en heb je in ieder geval wel een professionele uitstraling. Dankzij onze eenvoudige boekingsprocedure met gebruiksvriendelijke boekingssystemen is het makkelijk om snel en efficiënt een kamer te reserveren.

Dus ik loop langs de praktijk voor medisch pedicure en zie iets in mijn ooghoek voor het raam liggen…maar zag ik het nu goed? Ik loop een stukje in z’n achteruit en kijk nog een keer. Jawel, ik zag het goed. Mijn adem stokt en ik word even ligt in mijn hoofd door de combinatie van de warmte, honger en een enorme hond die in het raam van de praktijk voor medisch pedicure ligt te slapen in het zonnetje met z’n tennisbal tegen hem aan.

Dit kan echt niet!!

Een huisdier is bij voorkeur niet hygiënisch. Laat staan in een praktijk voor medisch pedicure. Een dan dat balletje. Hier kunnen miljoenen bacteriën op zitten. Ik hoef er geen tekeningetje bij te maken dat wanneer je hier je voeten laat behandelen je een verhoogd risico loopt op bacteriële infecties, allergieën en zelfs het verspreiden van ziektes.

Huisdieren zijn bij ons verboden!!

In onze behandelkamers zal je echt geen huisdier tegenkomen. De medisch praktijk die je bij ons in Capelle aan den IJssel tegenkomt is een schone en steriele omgeving waar we de gezondheid en veiligheid van onze klanten garanderen. Daarom dragen ze ook het WIP keurmerk. Dit is de richtlijn van de overheid om hygiënisch te werken in de medische sector. Onze kamers zijn ontworpen als inspirerende omgevingen om creativiteit en productiviteit te bevorderen. Kies de kamer die op dat moment bij je past of bij de gelegenheid past.

Kom zelf een keertje een keer een ruimte uitproberen door een ruimte in te plannen via https://www.flex4medics.nl/  of vraag een bezichtiging aan via de kamer die je het meest aanspreekt. Ons toegewijde klantenservice team staat klaar om u te helpen met al uw vragen en behoeften.

Privacy staat voorop bij Flex4Medics. Alle nieuwe locaties worden zo opgeleverd dat ze voldoen aan de medische norm voor geluidsoverdracht. Hierdoor ontstaan er unieke ruimtes waarin je in alle rust en privacy je gesprekken kunt voeren. Iemand in andere ruimtes kan je gesprek volgen.

In alle flexwerk kamers kunnen de ramen open zodat jezelf kunt bepalen welke ventilatie je wil. Standaard worden de ruimtes constant geventileerd door ingebouwde ventilatiesystemen.

Ook wij zijn begaan met het milieu. We hebben allerlei maatregelen doorgevoerd om het milieu zo min mogelijk te belasten:

  • We begrijpen dat u een keer een kijkje wil nemen voordat u onze ruimtes gaat gebruiken. Wij rijden dan ook niet naar onze eigen locatie, We doen dit op afstand per telefoon. Op deze manier belasten we het milieu niet. Als we dan toch moeten rijden doen we dat met eclectische autos.
  • We werken met wegwerp bekers en roerstaafjes. Op deze manier hebben we geen vaatwasser nodig. Bovendien zijn de disposables die we gebruiken niet voorzien van plastic coating maar van een afbreekbaar laagje zodat deze bekers gewoon met het normale afval mee kunnen. We maken gebruik van houten roerstaafjes en gerecycled papier.
  • De gebouwen die van een energielabel zijn voorzien hebben altijd label A.
  • We maken gebruik van groene stroom
  • Mensen die belast zijn met de facilitaire voorzieningen zijn of al werkzaam in het gebouw of wonen in de buurt zodat de afstanden die moeten worden overbrugd minimaal zijn.

Inmiddels stijgen de temperaturen in Nederland ook verder. Let dus goed op je hygiëne. Bij warm weer groeien bacteriën sneller.

Florentijn

Mr. Outsourcing

Terug naar overzicht

Geplaatst op: 9 juli 2024